Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

26 окт 2015

Трибина и изложба по повод „Деновите на француската култура во Дебар“

Трибина и изложба по повод „Деновите на француската култура во Дебар“

На 22 октомври 2015 година, започна традиционалната манифестација „Денови на Француската култура во Дебар“ како дел од проектот „Вкрстено наследство“ во рамките на Соработката Долна Нормандија – Македонија.

RSS