Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

26 ное 2015

Обука за жените занаетчии

Обука за жените занаетчии

На 21 ноември 2015 година, во просториите на Културно информативниот центар во Скопје се одржа обука на тема “Како да се живее (и да се заработи) со занаетчиска дејност и одржливи активности”, организирана од здружението на граѓани Контрафор.

RSS