Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

26 мај 2015

13 нови проекти во рамки на соработката Долна Нормандија – Македонија

13 нови проекти во рамки на соработката Долна Нормандија – Македонија
Програмата за децентрализираната соработка помеѓу Долна Нормандија и Македонија избра 13 нови проекти за програмската година 2015/2016. 
RSS