Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

26 јун 2015

Здружението Гоу Грин започна со проектот „Младите за пониски емисии на ЦО2“

Здружението Гоу Грин започна со проектот „Младите за пониски емисии на ЦО2“

Еколошкото здружение Гоу Грин започна со проектот „Младите за пониски емисии на ЦО2“ во рамки на повикот за проекти 2015 – 2016 на соработката Долна Нормандија/Македонија.

26 јун 2015

Завршна изложба од проектот „Европа овде – Европа таму“

Завршна изложба од проектот „Европа овде – Европа таму“
Во текот на изминатата година, Универзитетот за аудиовизуелни уметности ЕСРА работеше на проект на тема фотографија и Сеќавања од Прва и Втора светска војна.
RSS