Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

27 ное 2015

Eдинаесетта меѓународна конференција е-Општество.мк на тема: „Слобода и приватност на интернет“

Eдинаесетта меѓународна конференција е-Општество.мк на тема: „Слобода и приватност на интернет“

Eдинаесеттата меѓународна конференција е-Општество.мк на темата: „Слобода и приватност на интернет“ ќе се одржи на 10 декември во Хотел Холидеј Ин, во Скопје, во организација на Фондација Метаморфозис.

RSS