Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

27 апр 2015

Претседателот на Регионот Долна Нормандија во посета на Македонија

Претседателот на Регионот Долна Нормандија во посета на Македонија
На 25 и 26 април 2015, претседателот на Регионот Долна Нормандија, г. Лоран Бове беше во посета на Македонија да се обележи десетгодишнината од соработката на Долна Нормандија со Македонија.
RSS