Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

27 авг 2015

Младите во фокусот на соработката помеѓу Ливаро и Берово

Младите во фокусот на соработката помеѓу Ливаро и Берово

Традиционално и оваа година делегација од Ливаро, Долна Нормандија беше во посета на Етно фестивалот во општина Берово.

27 авг 2015

Флери сур Орн почесен гостин на Карпошовото културно лето

Флери сур Орн почесен гостин на Карпошовото културно лето

На 22 август 2015 година, делегација од Флери сур Орн, предводена од градоначалникот г. Марк Лесерф беше во официјална посета на Општина Карпош.

RSS