Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

28 јан 2016

Стари разгледници од Македонија во спомен на Првата светска војна

Стари разгледници од Македонија во спомен на Првата светска војна
Global Voices”, интернет порталот за информирање и преведување на вести поврзани со над 150 земји во светот, неодамна објави напис за Македонија во Првата светска војна. Во него е претставена иницијативата на американската библиотека New York Public Library за објава и дигитализирање на повеќе од 180 000 документи, чии авторски права се веќе застарени.
RSS