Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

29 апр 2015

Македноски драмски автори и режисери на уметничка размена во Каен

Македноски драмски автори и режисери на уметничка размена во Каен
Од 29 април до 30 мај 2015 г. во Каен се одржува 18то издание на фестивалот „Пишување и режија, денес“ кое е оваа година посветено на Макеоднската драматургија.
RSS