Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

29 апр 2016

Претставата „Шепотењето на Антигона“ одиграна во Нормандија

Претставата „Шепотењето на Антигона“  одиграна во Нормандија

На 28 и 29 април 2016 година, младите актери од Дебар и Иф ја одиграа претставата „Шепотењето на Антигона“  во Иф и Флери-сур-Орн, во рамките на Единаесетото издание на фестивалот Балканска пролет организиран од организацијата Балкан-Транзит во Нормандија, Франција. Ова е трета средба на младите од градовите Иф, Флери-сур-Орн и Дебар кои започнаа со соработката во август 2015 година. 

RSS