Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

3 ное 2015

Универзитетот од Каен претставен на „Саемот на студии во Франција“ во Скопје

Универзитетот од Каен претставен на „Саемот на студии во Франција“ во Скопје
На 2 ноември, во Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ во Скопје се одржа „Саем на студии во Франција“.
RSS