Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

3 мар 2016

Прва голема изложба на фотографиите на браќата Манаки во Каен, Франција

Прва голема изложба на фотографиите на браќата Манаки во Каен, Франција

Фотографиите на Јанаки и Милтон Манаки, најголемите фотографи на Балканот за прв пат ќе бидат претставени на голема изложба во Меморијалниот музеј во Каен. Изложбата ќе биде свечено отворена на 7 март 2016, и ќе биде отворена за јавноста од 8 март 2016 до 4 септември 2016 година.

RSS