Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

31 јул 2015

Петто издание на патувачкиот семинар „По стапките на Албер Лондр“

Петто издание на патувачкиот семинар „По стапките на Албер Лондр“


12 млади од Франција, Албанија и Македонија, утре ќе ја започнат својата авантура како дел од патувачкиот семинар „По стапките на Албер Лондр“. Настанот традиционално по петти пат се организира од страна на програмата за мултилатерална соработка на територијални единици од Франција и Балканот.

RSS