Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

4 јун 2015

Изложбата OBSERVATIONS : LIGHT, успешна уметничка размена помеѓу Македонија и Долна Нормандија

Изложбата OBSERVATIONS : LIGHT, успешна уметничка размена помеѓу Македонија и Долна Нормандија

Изложбата OBSERVATIONS : LIGHT беше резултат од тригодишна работа на уметницата Флер Елуин во рамки на соработката Долна Нормандија / Македонија.

RSS