Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

4 авг 2015

Инаугурација на „Плоштад Берово“ во Ливаро, Долна Нормандија

Инаугурација на „Плоштад Берово“ во Ливаро, Долна Нормандија
На 4 август 2015 година, новиот „Плоштад Берово“ беше свечено отворен во Ливаро, Долна Нормандија. Овој симболичен настан е обележје на седумте години соработка помеѓу Берово и Ливаро.
RSS