Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

4 сеп 2015

Училиште за човекови права за млади : можност за размени на тема „Говор и дела од омраза“

Училиште за човекови права за млади : можност за размени на тема „Говор и дела од омраза“
Од 24 до 31 август 2015 година се одржа Училиштето за човекови права во Охрид на кое присуствуваа 24 млади од Франција и Македонија. 
RSS