Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

5 окт 2015

Француската Амбасада во Скопје доделува „Награда за човекови права“

Француската Амбасада во Скопје доделува „Награда за човекови права“

По повод Денот на човековите права Француската Амбасада во Скопје доделува „Награда за човекови права“ на македонско здружение чии активности се во доменот на промоција на човековите права во Македонија.

RSS