Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

5 дек 2015

Првата светска војна во македонската поезија претставена во Долна Нормандија

Првата светска војна во македонската поезија претставена во Долна Нормандија
Од 1 до 6 декември 2015 година, група на професори и студенти од Универзитетот за аудиовизуелни уметности во Скопје, беше во посета на Каен и Вистреам во Долна Нормандија.

5 дек 2015

Интервју на Рафаел Галвез, волонтер во АЛДА Скопје

Интервју на Рафаел Галвез, волонтер во АЛДА Скопје

За да го одбележи Светскиот ден на Волонтирањето кој се оддржа на 5 декември 2015, Рафаел Галвез, млад волонтер од Европскиот волонтерски сервис, го сподели со нас неговото едногодишно искуство како дел од организацијата АЛДА во Скопје.

RSS