Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

5 авг 2015

« По стапките на Албер Лондр » во Скопје

« По стапките на Албер Лондр » во Скопје

Првиот дел од патувачкиот семинар „По стапките на Албер Лондр“ се одвиваше во Скопје од 1 до 5 август 2015 година.

RSS