Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

6 ное 2015

Прва конференција во Македонија за Првата светска војна

Прва конференција во Македонија за Првата светска војна
На 5 и 6 ноември 2015 во Скопје, се одржа првата меѓународна конференција во Македонија, на тема: Првата светска војна во колективното сеќавање: размена на искуства од Балканот.

6 ное 2015

Повеќе од 50 учесници на овогодинешната средба на партнери

Повеќе од 50 учесници на овогодинешната средба на партнери

На 3 и 4 ноември на овогодинешната Средба на партнери на Соработката Долна Нормандија / Македонија, имаа можност да се сретнат повеќе од 50 учесници од Франција и Македонија.

RSS