Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

6 мај 2016

Учествувајте на Меѓународна летна школа во Македонија !

Учествувајте на Меѓународна летна школа во Македонија !

АЛДА и Соработката Нормандија - Македонија организираат Меѓународна летна школа од 25 до 30 јуни 2016 година во Битола.

RSS