Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

6 јун 2015

71 година од Денот-Д во Нормандија

71 година од Денот-Д во Нормандија
На 6ти јуни 2015 година се прославува 71 година од Денот Д, Истоварувањето на сојузничките сили на брегот на Нормандија.
RSS