Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

7 ное 2015

„Шепотењето на Антигона“ во изведба на младите од Иф, одиграна во Дебар и Струга

„Шепотењето на Антигона“ во изведба на младите од Иф, одиграна во Дебар и Струга

Од 3 до 7 ноември, младинска група од Иф престојуваше во Дебар, изведувајќи ја театарската претстава „Шепотењето на Антигона“ пред македонската публика. Оваа претстава е резултат на младински проект за соработка меѓу општините Дебар и Иф од францускиот регион Долна Нормандија.

RSS