Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

8 апр 2015

Соработката Долна Нормандија - Македонија прославува 10 години!

Соработката Долна Нормандија - Македонија прославува 10 години!
На 8 и 9 април 2015 г. во Каен децентрализираната соработка помеѓу Долна Нормандија и Македонија ќе прослави 10 години. 
RSS