Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

8 авг 2015

Голем интерес за семинарот „По стапките на Албер Лондр“ од страна на македонските медиуми

Голем интерес за семинарот „По стапките на Албер Лондр“ од страна на македонските медиуми
15 национални и локални македонски медиуми присуствуваа на прес конференцијата за семинарот „По стапките на Албер Лондр“ која се одржа во петок, 7 август 2015 година во Битола. 
RSS