Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

9 окт 2015

Краткометражниот филм на Костадин Лазаров на фестивалот Off Courts

Краткометражниот филм на Костадин Лазаров на фестивалот Off Courts
Во рамките на соработката помеѓу Францускиот институт во Скопје и Регионот Долна Нормандија, младиот Костадин Лазаров, добитник на првата награда на натпреварот „Моето прво џебно видео“, го претстави својот филм на фестивалот Off Courts 2015 во Трувил, Франција.
RSS