Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

9 фев 2016

„Соработката се темели на принципот на размена на искуства"

„Соработката се темели на принципот на размена на искуства"

Интервју со Ивана Димитровска, директорка на Канцаларијата на Соработката меѓу Нормандија и Македонија - АЛДА Скопје, во дневниот весник Вечер

RSS