Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

18 јун 2016

Младите и слободата на изразување во центарот на вниманието на FFF.mk!

 Младите и слободата на изразување во центарот на вниманието на FFF.mk!

Деветтото издание на Францускиот филмски фестивал во Македонија, уште еднаш ја олицетвори страста кон создавањето уметност, младите и слободата на изразување. Од 15 до 18 јуни 2016 година, Францускиот институт во Скопје ѝ понуди на македонската публика богата програма со актуелна тематика.

RSS