Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

20 сеп 2016

2 млади од Франција ќе волонтираат во АЛДА Скопје

2 млади од Франција ќе волонтираат во АЛДА Скопје

АЛДА Скопје ќе ангажира 2 волонтери од Франција, кои ќе престојуваат во Македонија во период од 1 година во рамки на програмата Еразмус +. Избраните кандидати ќе волонтираат во канцеларијата за соработка помеѓу Долна Нормандија и Македонија во Скопје преку Европскиот волонтерски сервис. Изборот на француските кандидати кои ќе волонтираат во Скопје е во тек.

RSS