Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

6 јул 2015

Ден посветен на иднината на економските размени помеѓу Франција и Македонија

Ден посветен на иднината на економските размени помеѓу Франција и Македонија
Бизнис Форум Македонија 2025 се одржа на 26 јуни 2015 г. во Париз.

6 јул 2015

Интернационалниот фестивал „Актерот на Европа“ инспириран од Првата светска војна

Интернационалниот фестивал „Актерот на Европа“ инспириран од Првата светска војна

Овогодишниот интернационален театарски фестивал “Актерот на Европа” организиран од страна на Универзитетот за аудиовизуелни уметности ЕСРА беше посветен на драмски дела инспирирани од Првата светска војна.

RSS