Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

7 окт 2016

Иф и Дебар подготвуваат стручни обуки во областа на туризмот и хотелиерството

Иф и Дебар подготвуваат стручни обуки во областа на туризмот и хотелиерството
Од 3 до 7 октомври 2016 година, Иф и Дебар имаа активна недела за време на посетата на делегацијата на Иф на Македонија со цел да ја разгледаат можноста за организирање на размена на обуки во областа на туризмот и хотелиерството. 
RSS