Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

26 јун 2015

Здружението Гоу Грин започна со проектот „Младите за пониски емисии на ЦО2“

Здружението Гоу Грин започна со проектот „Младите за пониски емисии на ЦО2“

Еколошкото здружение Гоу Грин започна со проектот „Младите за пониски емисии на ЦО2“ во рамки на повикот за проекти 2015 – 2016 на соработката Долна Нормандија/Македонија.

1 јун 2015

Учениците од Велес во посета на Долна Нормандија

Учениците од Велес во посета на Долна Нормандија
Од 11 до 17 мај 2015 г. учениците од средните училишта „Кочо Рацин“, „Коле Недлковски“, „Јовче Тесличков“ и „Димитрија Чуповски“ од Велес беа во посета на Долна Нормандија.

12 мај 2015

Работилница-натпревар „Mоето прво мини видео“

Работилница-натпревар „Mоето прво мини видео“
Работилницата Mоето прво мини видео“ е совршена можност за сите љубители на креативното изразување пеку новите медиуми и технолошки алатки. 

17 апр 2015

АЛДА Скопје ќе ангажира 2 волонтери од Франција

АЛДА Скопје ќе ангажира 2 волонтери од Франција
2 волонтери од Франција ќе престојуваат во Македонија преку АЛДА Скопје во рамки на програмата Еразмус +. 

10 апр 2015

Соработката на средните училишта од Лизје и Тетово продолжува

Соработката на средните училишта од Лизје и Тетово продолжува
Од 1 до 10 парил 2015 г., учениците од средното училиште од Лизје дојдоа во посета на средното училиште во Тетово.
RSS
First891011121314151617Last