Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Активности

2 сеп 2016

Соработката помеѓу општините од Нормандија и Македонија продолжи и ова лето

 Соработката помеѓу општините од Нормандија и Македонија продолжи и ова лето

Размените помеѓу збратимените општини продолжија и ова лето. Се реализираа две активности во Нормандија и Македонија. Општините имаа можност да разговараат за активностите кои следуваат. 

RSS
12