Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Aktivitetet

7 Pri 2014

Les jeunes de l'Institut médico-éducatif de Fleury réalisent deux films

Les jeunes de l'Institut médico-éducatif de Fleury réalisent deux films

Le 1 avril 2014, les jeunes de l'Institut médico-éducatif (IME) de Fleury recevaient leurs proches et les Fleurysiens pour une projection vidéo un peu spéciale. Le projet s'appuie sur la coopération entre deux villes, et s'intitule Fleury-sur-Orne - Karposh, le film d'une rencontre.

27 Mar 2014

Fazë e re e programit për bashkëpunim të decentralizuar Normandi e Poshtme / Maqedoni

Fazë e re e programit për bashkëpunim të decentralizuar Normandi e Poshtme / Maqedoni

Më 25 mars 2014, në Shkup u mbajt takim i partnerëve maqedonas të programit për bashkëpunim të decentralizuar mes Normandisë së Poshtme dhe Maqedonisë. Partnerët, ministritë, komunat, shoqatat e qytetarëve dhe institucionet që janë të përfshirë në bashkëpunimit, kanë shënuar fazën e re të bashkëpunimit për periudhën prej 2013 deri më 2016.

RSS
First40414243444546474849