Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Aktivitetet

27 Mar 2014

Fazë e re e programit për bashkëpunim të decentralizuar Normandi e Poshtme / Maqedoni

Fazë e re e programit për bashkëpunim të decentralizuar Normandi e Poshtme / Maqedoni

Më 25 mars 2014, në Shkup u mbajt takim i partnerëve maqedonas të programit për bashkëpunim të decentralizuar mes Normandisë së Poshtme dhe Maqedonisë. Partnerët, ministritë, komunat, shoqatat e qytetarëve dhe institucionet që janë të përfshirë në bashkëpunimit, kanë shënuar fazën e re të bashkëpunimit për periudhën prej 2013 deri më 2016.

RSS