Login |Register

Search
fr-FRmk-MKsq-AL

Сите броеви на нашиот Newsletter

Newsletter бр. 30 | март / август 2017 - во фокусот: Летен универзитет на АЛДА организиран во Скопје

Newsletter бр. 29 | јануари / февруари 2017 - во фокусот: настап на уметници од Нормандија во Скопје

Newsletter бр. 28 | декември 2016 - во фокусот: Прва светска војна: денови посветени на Македонскиот фронт

Newsletter бр. 27 | ноември 2016 - во фокусот: средба на партнерите од Нормандија во Каен

Newsletter бр. 26 | октомври 2016 - во фокусот: изложбата "Божествена убавина" во Скопје

Newsletter бр. 25 | септември 2016 - во фокусот: „Волонтирање преку ЕВС во Македонија“ Интервју со Ј. Шумахер

Newsletter бр. 24 | јули 2016 - во фокусот: Првата светска војна ги обедини научниците од Франција и Балканот

Newsletter бр. 23 | јуни 2016 - во фокусот: сакрална македонска уметност претставена во Нормандија

Newsletter бр. 22 | мај 2016 - во фокусот: младински работници во Нормандија

Newsletter бр. 21 | април 2016 - во фокусот: Соработката го прослави Денот на Франкофонијата!

Newsletter бр. 20 | март 2016 - во фокусот: Првата светска војна низ објективот на браќата Манаки

Newsletter бр. 19 | јануари / февруари 2016 - во фокусот: право на младинско информирање

Newsletter бр. 18 | декември 2015 - во фокусот: Среќни празници

Newsletter бр. 17 | ноември 2015 - во фокусот: Средба на партнери на Соработката ДН / МК

Newsletter бр. 16 | октомври 2015 - во фокусот: Културното наследство во соработката

Newsletter бр. 15 | септември 2015 - во фокусот: По стапките на Албер Лондр